Koulutuspalvelut

Ammattilaisen koulutuspäivä

Liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaiset ovat erinomaisen sitoutuneita osaamisensa jatkuvaan päivittämiseen, mutta ryhmäkoulutuksissa haasteena on yksilöllisten erojen huomiointi. Esimerkiksi harjoittelun näkökulmasta käytettävissä olevat tilat ja välineet, asiakaskunta, omat kiinnostuksen kohteet ja kollegojen / yhteistyökumppanien määrä vaikuttavat siihen, minkälaiseksi työnkuva ja oma työskentelytapa muodostuvat. Nämä kaikki haasteet voidaan taklata yksilöllisesti suunnitellussa koulutuksessa, joka on rakennettu antamiesi esitietojen pohjalta. Henkilökohtaisessa koulutuspäivässä saat tutkimusnäyttöön perustuvan yhdistelmän teoriaa ja käytännön harjoituksia juuri omien ammatillisten tarpeidesi perusteella. Käsiteltäviä asioita voivat olla esimerkiksi:

  • Maksimi- ja lihasmassaharjoittelun kuormitusfysiologia ja harjoittelun ohjelmointi
  • Nopeus- ja tehoharjoittelun liikevariaatiot ja harjoittelun ohjelmointi
  • Harjoitustekniikoiden ja liikemallien progressiot ja sovellutukset erityistilanteisiin (esim. liikuntarajoitteet)
  • Fyysisen harjoittelun käyttö kuntoutuksen kontekstissa

Koulutuspäivät pidän salillani Lahden Optimal Performance Centerillä. Koulutuksen rakentaminen vie aikaa, joten olethan hyvissä ajoin yhteydessä esimerkiksi alla olevan lomakkeen kautta. Neljän tunnin koulutus maksaa 450€ + alv ja kahdeksan tunnin 850€ + alv.

Mentorointi

Tarjoan mentorointia valmennus- ja kuntoutusalan ammattilaisille tyypillisesti fyysiseen harjoitteluun sekä yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Mentoroinnin etenee useimmiten seuraavasti:

  • Alkutapaaminen (etänä), yhteisten tavoitteiden pohtiminen (ei sitova, tässä vaiheessa molemmilla on täysi oikeus vetäytyä mentoroinnista).
  • Etätapaamiset kerran kuukaudessa, aiheet joko ennalta sovittuja tai työelämästä nousevia (ilmoita aihe viikkoa ennen tapaamista, perehdyn siihen kahden tunnin ajan ennalta).
  • Jokaisella tapaamisella tehdään toimintasuunnitelma, kuinka käsiteltyä aihetta edistetään omassa työssä tapaamisten välillä.
  • Puhelimitse ja sähköpostilla saa kysyä ja olla yhteydessä tapaamisten välillä.
  • Tyypillinen kesto mentoroinnille on 6 kuukautta.
  • Mentoroinnissa voidaan käsitellä myös yrittäjyyteen liittyviä asioita, kuten asiantuntijabrändin rakentamista.

Mentoroinnin hinta on 225 €/kk + alv 24 %.

Suorituskykyvalmentajan koulutukset

Suorituskykyvalmentaja kouluttaa liikunta- ja valmennusalan ammattilaisia sekä tavoitteellisia harjoittelijoita sekä verkossa että pääasiassa viikonlopun mittaisissa koulutuksissa ympäri Suomen. Tämän hetken koulutuksia ovat:

Lisäksi Jatkuvan Oppimisen Alustamme JOPA tarjoaa uusia minikursseja ja runsaasti muuta opiskeltavaa joka kuukausi. Myös verkkokurssit ja -seminaarit palvelevat sinua verkkokoulutusalustallamme.